Фото Водохрещення (Йордан) у м.Рахів 2017. Рахів новини.

www.rakhiv.news
На www.rakhiv.news 23 Січня, 2017 21:27 Оновлення

Фото Водохрещення (Йордан) у м.Рахів 2017. Рахів новини.

Холодна січнева крижана вода річки Тиса не зупинила бажаючих скупатися на свято Водохрещення (Йордана) у Рахові в ополонці. Службу Хрещення Господнього відправив священник Михайло разом із багатьма присутніми та освятив воду в річці Тиса. Вода в цей день особлива цілюща — лікує тілесні та духовні хвороби.

Незважаючи на холодний зимовий день, мороз бажаючих зануритись в ополонку або подивитись та підтримати купальщиків зібралось чимало рахівчан та гостей міста.

Рахів_водохрещення_2017

Цього року працівники комунальної служби, депутати міської ради, разом з любителями Йорданського купання серйозно підготувались до традиційної процедури занурення в крижану воду — на лівому березі річки Тиса встановлено Хрест, в парку ім. Шевченка в м.Рахів розчищено глибокий сніг, встановлені тимчасові кабінки для переодягання, зроблено зручні дерев’яні сходи для спуску до річки, розчищено та поглиблено дно ополонки, стояв стіл з гарячим чаєм, кавою, іншими зігрівальними напоями для купальщиків.

Хто не наважився скупатись в крижаній воді, міг попробувати крижану воду руками та підбадьорити та по вболівати за знайомих купальщиків. Дехто з присутніх налаштувався на наступний рік і собі спробувати Йорданське купання в Рахові, жалкуючи що не підготувався до занурення в ополонці сьогодні.

– Христос Хрещається!
– Во ріці Йордані!

Так здавна гуцули вітаються на Водохрещення.

Рахів_водохрещення_2017

Рахів_водохрещення_2017_фото

Рахів_водохрещення-2017

Рахів-водохрещення-201

рахів водохрещення 2017

рахів_водохрещення_2017

Рахів водохрещення 2017

За матеріалами:
www.rakhiv.net Рахів новини м.Рахів та Рахівського району

www.rakhiv.news Новини – Рахів | новини Рахова, Рахівського району

www.rakhiv.news
На www.rakhiv.news 23 Січня, 2017 21:27 Оновлення