Спортивний майданчик у ЗОШ № 1 м.Рахів відкрито.

www.rakhiv.news
На www.rakhiv.news 13 Листопада, 2016 20:43

Спортивний майданчик у ЗОШ № 1 м.Рахів відкрито.

За участю міського голови м.Рахів, депутатського корпусу, голови Рахівської районної ради, заступника голови адміністрації, вчителів, священика, юних спортсменів та ветеранів спорту, школярів, рахівчан та журналістів урочисто відкрили майданчик зі штучним покриттям.

Почесне право перерізати символічну червону стрічку надали ветеранам футболу, які внесли великий вклад у розвиток спортивного життя міста Рахів, а саме Губко Валентину Івановичу, Данилашу Олександру Олександровичу та Найман Миколі Миколайовичу.

До присутніх звернувся Віктор Медвідь, який зазначив, що це перший із запланованих майданчиків та надзвичайно важливий проект, який дасть змогу виховувати здорову та успішну молодь. Голова міста Рахів вручив подарунки від народного депутата України Василя Петьовки – м’ячі та канат для перетягування.

Присутніх також привітали голова Рахівскьої районної ради Василь Дан, заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Ігнатюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Севч та директор загальноосвітньої школи №1 Ольга Фрінд. А отець Михаїл Шутко освятив спортивний майданчик.

Мистецькі виступи подарували учасникам святкового дійства вихованці Рахівського РБДЮТ та спортсмени Великобичківської школи Street Workout.
Майданчик збудований за кошти міського бюджету та призначений для заняття спортом для мешканців Рахова. Відповідальні за техніку безпеки та правила експлуатації майданчика Яремчук П.П. та Козурак І.М.

Рахів_майданчик

Рахів_майданчик_спортивний

Рахів новини майданчик_спортивний

Рахів новини майданчик_спортивний

Рахів новини майданчик спортивний

Рахів-новини_майданчик_спортивний

Рахів_новини_майданчик спортивний

Рахів новини майданчик спортивний

Рахів_новини_майданчик_спортивний

Рахів-новини-майданчик-спортивний

За матеріалами:
www.rakhiv.net Рахів новини м.Рахів та Рахівського району

www.rakhiv.news
На www.rakhiv.news 13 Листопада, 2016 20:43