Результати роботи РСЦ МВС в Закарпатській області

www.rakhiv.news
На www.rakhiv.news 18 Лютого, 2016 07:37

Результати роботи РСЦ МВС в Закарпатській області

Сьогодні 17.02.2016 року у регіональному сервісному центрі (РСЦ) МВС у Закарпатській області була проведена прес-конференція за участю в.о. директора РСЦ МВС – Шкоби Олександа Ласловича; завідувача сектору кадрового забезпечення та зв’язків із громадськістю – Філіпа Василя Антоновича. Темою проведення зустрічі було : «Підведення підсумків роботи РСЦ за 3 місяці. Організаційні питання роботи, практична діяльність та нововведення в роботі РСЦ МВС»
З початку своєї діяльності, тобто з 6 листопада 2015 року територіальними сервісними центрами регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області було прийнято більше 14 тисяч громадян, при цьому зареєстровано 5014 транспортних засобів, проведено операцій перереєстрації 688, знято з обліку 969 т/з, в тому числі у зв’язку із вибраковкою 51 транспортний засіб.
За вказаний період в сервісних центрах області було проведено 6755 теоретичних та 4620 практичних екзаменів, видано 6795 посвідчень водія, з яких 3028 – вперше.
Протягом цього періоду працівниками ТСЦ МВС було виявлено 1 автомобіль ідентифікаційний номер кузова якого мав ознаки підробки,що у подальшому було підтверджено працівниками Закарпатського НДЕКЦ МВС України. Після з мін у чинному законодавстві у присутності адміністраторів безпосередньо в сервісних центрах МВС Закарпатської області укладено та оформлено 3300 договорів купівлі продажу (міни, поставки) дарування транспортних засобів. Під час процедури укладення та оформлення цих договорів було виявлено 2 транспортні засоби, номера агрегатів яких були не санкціоновано змінені, та один транспортний засіб, який знаходиться в розшуку.

Інформація Територіального сервісного центру 2145 РСЦ МВС в Закарпатській області

www.rakhiv.news
На www.rakhiv.news 18 Лютого, 2016 07:37